Proiecte Banu Construct

Home » Proiecte Banu Construct

Un nou tip de apartament cu 2 dormitoare in scara C, proiect "Kara residence"!

Apartamentul este luminos si are o compartimentare moderna cu 2 dormitoare.Structura acestui apartament este de 2 camere si jumatate si este disponibil de la etajul I pana la etajul V -suprafata utila de 57 mp + logie in suprafata de 7 mp in complex "Kara Residence", scara C edificat de Banu Construct in Timisoara, pe str. Grigore Alexandrescu( intre Calea Lipovei si Calea Aradului) . Pret de vanzare cu tva inclusa 94800 euro.

Un alt apartament cu o compartimentare identica este si cel care are o suprafata utila de 65 mp si un balocn de 7 mp. Apartamentul este situat la etaj IV. Pret de vanzare cu tva inclusa de 114800 euro


Pentru vanzarea acestor apartamente, la acest moment se pot semna contracte de rezervare cu plata a 3000 euro in echivalent lei.
Constructia include:
-pereti interiori din caramida
-centrala termica cu incalzire in pardoseala
- instalatie aer conditionat
-geamuri- 3 foi de sticla
-finisaje interioare personalizate: gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare;

Clientul are posibilitatea de a-si alege finisajele pe care le doreste, din oferta pusa la dispozitie de Banu construct.
Data start lucrari pentru scara C -august 2022.
Terenul blocului apartine administrativ de orasul Timisoara.

"Kara residence" -Apartamente cu gradina, parc cu spatiu de joaca pentru copii, alei private cu spatii verzi amenajate, parcaj exterior cu acces controlat prin bariere, parcari si boxe situate la subsolul blocului!

In apropiere avem cele mai bune scoli private: British School si Liceul Babel - situat la nici 100 m de locatia noastra! Dar si gradinite si scoli de stat!

"Ema Residence" - Vandut integral!
Ansamblul se intinde pe o suprafata de teren de 18.000 mp si are in componenta vile unifamiliale ce se disting datorita abordarii stilistice moderne si arhitecturii elegante. Imobilele propuse spre vanzare au o amprenta la sol de 95 mp, o suprafata utila de aproximativ 117 mp si o suprafata construita de 153 mp, suprafata de teren aferenta fiecarui imobil de 250 mp (incluzand amprenta la sol a casei).
"Munteniei Residence 1, 2 si 3" -Vandute integral!
Muntenia residence 2
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
INFO & VANZARI
Tel.: +4(0)256.220.548 ; 0720440722
Fax: +4(0)256.241.556
ADRESA DE EMAIL
vanzari@banuconstruct.ro ;
ADRESA SEDIU
Str. Ghe. Ivanescu, nr. 53-57, sc. 7, ap. 3, Timisoara
© Copyright 2024 Banu Construct SRL