Proiect fuziune BANU CONSTRUCT -BANUINVEST

Home » Proiect fuziune BANU CONSTRUCT -BANUINVEST

Dati click pe link-ul de mai jos pentru a citi PROIECTUL DE FUZIUNE BANU CONSTRUCT-BANUINVEST

 

Banu Construct este parte a grupului Banuinvest si apartine 100% firmei Banuinvest. Actionarii principali sunt doi binecunoscuti oameni de afaceri din Timisoara: Florentin si Daniel Banu.
 

De-a lungul timpului acestia au dezvoltat afacerea Joe Napolitane; lantul de supermarket-uri Artima R.I.C.; Banuinvest care include afacerile Banu Sport, Banu Construct, Interpart Production.
 

Succesul marcii JOE a atras atentia gigantului alimentar NESTLE care a achizitionat JOE IBC, în anul 2001. Nestlé Romania a continuat sa produca napolitane marca JOE, iar de-a lungul anilor, productia a devenit tot mai diversificata. In prezent, produsele fabricate la Timisoara se exporta în peste 10 tari.
 

Artima a reprezentat a doua marca de succes pe piata din Romania, o afacere construita de la zero pe un teren dominat de marile lanturi de magazine. În 2005 Artima a fost preluata de fondul polonez de investitii PEF iar în 2007 de Grupul Carrefour – magazinele devenind Carrefour Expres.
 

Mare parte din managementul celor doua afaceri vandute de fratii Banu a fost pastrat si orientat catre noile business-uri dezvoltate de acestia. 

 Banu Construct a edificat pana la acest moment  3 proiecte de blocuri cu un total de 380 apartamente  predate cumparatorilor nostri si 2 proiecte de case cu un total de 60 de case.                                           Experienta noastra se intinde si pe segmentul de constructie/dezvoltare/ managemnt de proiect pentru hale industrile si comerciale.


Management-ul firmei
 

Conducerea este asigurata de persoane cu experienta în domeniu, specialisti care va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari.
 

Fiecare investitie a Banu Construct reprezinta un proiect condus de un Manager, avand alaturi o echipa formata din: director executiv, ingineri constructori, economisti. Managerul gestioneaza proiectul urmarind incadrarea în buget (costuri, venituri), termene, standarde de calitate.
 

Avantajele acestui sistem de management sunt urmatoarele: se pot urmari îndeaproape stagiile proiectelor – având astfel posibilitatea de a interveni mai usor, pentru rezultate mai bune, se seteaza si se urmaresc mai bine termenele limita, se aloca si se utilizeaza mai eficient resursele (umane si materiale), se încurajeaza munca în echipa.

 

PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
http://www.banusport.ro/
http://www.banuinvest.com/
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
INFO & VANZARI
Tel.: +4(0)256.220.548
Fax: +4(0)256.241.556
ADRESA DE EMAIL
vanzari@banuconstruct.ro
ADRESA SEDIU
Str. Ghe. Ivanescu, nr. 53-57, sc. 7, ap. 3, Timisoara
© Copyright 2019 Banu Construct SRL