"Munteniei Residence 3" - Vandut integral!

Home » "Munteniei Residence 3" - Vandut integral!

MUNTENIEI RESIDENCE 3 - Vandut integral!

Cel de-al treilea bloc al proiectului Munteniei Residence are in componenta 9 apartamente cu 2 camere si 3 apartamente cu 1 camera. La fel ca si in primele doua blocuri, fiecare apartament se vinde la pachet cu un loc de parcare aflat in curtea interioara a blocului.

Blocul este imprejmuit cu gard. Accesul auto in curtea interioara se face controlat printr-o bariera de acces. Apartamentele se vand complet finisate in 3 variante de culori si modele alese de un designer. Fiecare client poate alege 1 varianta din cele 3 avute la dispozitie, pentru  finisare interioara.

Blocul este construit din caramida porotherm, este placat cu polistiren de 10 cm. Tamplaria este PVC cu geam termopan,gri antracit pe exterior si alb pe interior.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon:0256/220548; 0720/440722 sau email: office@banuconstruct.ro.

Randarile tipurilor de apartamente din blocul M3 le aveti prezentate mai jos. Daca doriti sa primiti schitele de arhitectura ale acestor apartamente va rugam sa ne scrieti pe email: vanzari@banuconstruct.ro

 

VÂNZARE
 

Vânzarea pp. semnarea unei Promisiuni de vanzare cu plata a 25% din valoarea locuintei. Plata se face in echivalent ron la cursul BNR din ziua emiterii facturilor fiscale.

Diferenta de plata de 75% din valoarea locuintei se poate face la finalizarea constructiei prin credit bancar sau din surse proprii ale cumparatorului. Plata se poate face si pe faze de lucrări. (Toate plăţile sunt făcute în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturilor fiscale. Toate preturile includ TVA de 5%).

 

Foto nr. 1 Vedere bloc M3  si M2 dinspre str. Munteniei

 

Foto nr. 2 Vedere bloc M3 de pe colt str. Munteniei cu Aleea Viilor

Apartament parter cu gradina
Apartament parter cu gradina
Apartament parter cu gradina
Apartament parter cu gradina
etaj I, II
etaj I, II
etaj I, II
etaj I, II
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
INFO & VANZARI
Tel.: +4(0)256.220.548
Fax: +4(0)256.241.556
ADRESA DE EMAIL
vanzari@banuconstruct.ro
ADRESA SEDIU
Str. Ghe. Ivanescu, nr. 53-57, sc. 7, ap. 3, Timisoara
© Copyright 2020 Banu Construct SRL