"Muntenia Residence 1" Vandut integral

Home » "Muntenia Residence 1" Vandut integral

Proiectul “Munteniei Residence” se întinde pe o suprafaţă de teren de aprox. 3.300 mp şi cuprinde 3 blocuri cu regim de înălţime P+2 etaje.
 

Fiecare bloc va avea în componenţă câte 12 apartamente.
 

Foto nr. 1 Front primul bloc cu vedere la str. Viilor


 

În primul bloc scos la vânzare sunt 12 apartamente cu câte 2 camere.
 

Locaţia este în Timişoara, aleea Viilor nr. 19C la intersecţie cu str. Munteniei nr. 47.

Foto nr. 2 Pozitionare Complex "Munteniei Reisdence"

Suprafaţa terenului pentru bloc este de 986 mp. Clădirea propusă se va încadra în limitele de construibilitate prevazute în PUZ, va fi retrasă cu 5,00 m faţă de limita nordică dinspre Aleea Viilor şi 3,00 m faţă de limita estică spre strada nou creată.

Circulaţiile pe verticală se realizeză prin intermediul unei case de scară, iar accesul în apartamente prin intermediul unui hol de nivel comun. La fiecare nivel sunt amplasate 4 apartamente cu câte 2 camere, fiecare.              

Apartamentele sunt compuse dintr-un spaţiu de zi, o bucătărie închisă cu loc de luat masa, un dormitor şi o baie. Accesul în aceste spaţii se realizează dintr-un hol de distribuţie.

Suprafaţa utilă a fiecărui apartament se încadrează între 52.4 mp şi 55.6 mp la care se adaugă suprafaţa balcoanelor  de 6.5 mp până la 19 mp.

Diferite sunt apartamentele de la parter pentru care la suprafaţa utilă a apartamentului se adaugă şi o parcelă de teren cu titlu de “grădina”, de 31 mp până la 90 mp.


 

DOTĂRI şi FINISAJE


Toate apartamentele se vând complet finisate(in 4 variante de finisare decise de un designer). Fiecare apartament  este dotat cu instalaţie de aer condiţionat şi centrală termică.  

Apartamentele sunt de tip decomandat cu bucătărie închisă. Ferestrele sunt cu 2 foi de sticlă de tip 4 anotimpuri, tâmplarie PVC Salamander, gri pe exterior şi alb pe interior.
 

Structura imobilului este compusă din zidărie portantă de cărămidă cu sâmburi şi grinzi din beton armat. Peretii exteriori sunt placaţi cu sistem termoizolant format din polistiren expandat 10 cm şi tencuială decorativă pe plasă de fibră de sticlă.
 

În preţul de vânzare al fiecărui apartament este inclus şi un loc de parcare.

Lucrările de construcţie vor începe în luna martie 2018.
 

Timp necesar pentru finalizare construcţie între 12- 14 luni.
 

 

VÂNZARE
 

Vânzarea se poate face în prima fază în baza unui Contract de Rezervare cu plata a 2.000 euro in echivalent ron la cursul BNR din ziua emiterii facturilor fiscale.

(Toate plăţile sunt făcute în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturilor fiscale).

Semnarea Promisiunilor de Vânzare pentru Munteniei Residence 1 se face imediat după data începerii construcţiei. Taxa de rezervare se transformă în avans nr. 1 la Promisiunea de vânzare.

Plata se poate face pe faze de lucrări sau prin credit bancar cu plata a minim 25% din valoarea locuinţei, la momentul semnării Promisiunii de vânzare.

 

DISPONIBILITATE

INTEGRAL VANDUT!

 

Parter
2 camere
Suprafata utila 52.8 mp
Etaj 1 si 2
2 camere
Suprafata utila 52.8 mp
Parter
2 camere
Suprafata utila 55.6 mp
Etaj 1 si 2
2 camere
Suprafata utila 55.6 mp
Parter
2 camere
Suprafata utila 52.4 mp
Parter
2 camere
Suprafata utila 52.4 mp
Etaj 1 si 2
2 camere
Suprafata utila 52.4 mp
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
INFO & VANZARI
Tel.: +4(0)256.220.548
Fax: +4(0)256.241.556
ADRESA DE EMAIL
vanzari@banuconstruct.ro
ADRESA SEDIU
Str. Ghe. Ivanescu, nr. 53-57, sc. 7, ap. 3, Timisoara
© Copyright 2020 Banu Construct SRL