Apartamente in proiect rezidential "Kara Residence", Scara C

Home » Apartamente in proiect rezidential "Kara Residence", Scara C

"Kara Residence" este noul nume al proiectului pe care firma Banu Construct il dezvolta in zona de N a orasului Timisoara. 

Noul complex are un regim de inaltime combinat de 3,4 si 5 etaje, cu apartamente de 1,2 si 3 camere.

Informatii la telefon 0720440722

Un element absolut inovativ pe piata apartamentelor din Timisoara si pe care proiectul nostru il aduce in premiera il reprezinta apartamentele cu gradina si curte. Pentru acestea accesul in locuinta se face din gradina si nu de pe casa scarii ducand  astfel mai departe ideea de "casa la bloc"!

 

Acces rapid si facil catre polii de business ai orasului Timisoara, precum și catre punctele de interes, mijloace de transport în comun, grădinițe, școli, parcuri, hypermarketuri și restaurante.

 

 

Terenul blocului apartine administrativ de orasul Timisoara a.i. parintii isi pot inscrie copii la scolile si gradinitele de stat apartinand orasului Timisoara. Scoala generala 7 la 10 minute de mers pe jos.

Scoli si gradinite private la 5 minute de mers pe jos: British School., Children Care, Wendy School, Gradinita Giminni, etc.

 

 

Foto nr. 1  Plan situatie bloc cu vedere la str. Grigore Alexandrescu

 

 

 

"Cine suntem?"


Management-ul firmei
 

Conducerea este asigurata de persoane cu experienta în domeniu, specialisti care va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari.
 

Fiecare investitie a Banu Construct reprezinta un proiect condus de un Manager, avand alaturi o echipa formata din: director executiv, ingineri constructori, economisti. Managerul gestioneaza proiectul urmarind incadrarea în buget (costuri, venituri), termene, standarde de calitate.
 

Avantajele acestui sistem de management sunt urmatoarele: se pot urmari îndeaproape stagiile proiectelor – având astfel posibilitatea de a interveni mai usor, pentru rezultate mai bune, se seteaza si se urmaresc mai bine termenele limita, se aloca si se utilizeaza mai eficient resursele (umane si materiale), se încurajeaza munca în echipa.

 

PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
PROIECT FUZIUNE BANU CONSTRUCT -BANUINVEST
INFO & VANZARI
Tel.: +4(0)256.220.548 ; 0720440722
Fax: +4(0)256.241.556
ADRESA DE EMAIL
vanzari@banuconstruct.ro ;
ADRESA SEDIU
Str. Ghe. Ivanescu, nr. 53-57, sc. 7, ap. 3, Timisoara
© Copyright 2023 Banu Construct SRL